River view of Seine

#visualizing: Et netværkskort over din forbindelse på Linkedin

Har du ønsket at visualisere de data, der findes på din Linkedin-konto, vil jeg vise måder, hvordan du kan downloade dine data fra Linkedin og bruge Python Notebook til at foretage forskellige visualiseringer af dine LinkedIn-data for at få en dybere forståelse af dine forbindelser og kontakter.

Netværksgraf

En god måde at visualisere dine forbindelser på er med en netværksgraf, med dig i midternoden kan du visualisere regnskaberne og titlen på dine forbindelser, der er mange andre måder, du kan bruge dine LinkedIn-data til at visualisere. Et andet eksempel kunne være at se de sociale forbindelser mellem dig og dine forbindelser.

Træstruktur

Du kan bruge treemapping til at få vist hierarkiske data ved hjælp af indlejrede figurer, normalt rektangler. Her er et eksempel på en træstruktur med Linkedin-data for at vise forbindelsestitlen og i hvilket firma. Du kan bruge dataene på mange måder til at foretage en visualisering af træstrukturen.

Bærbar Python-pc

For at du kan gøre dette på egen hånd, har jeg sat Python-koden i en Python-notesbog, så du kan prøve dette alene. Her er den smukke grundlæggende Python-kode til Linkedin-data.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *