River view of Seine

#visualizing: Et nettverkskart over tilkoblingen din på Linkedin

Har du ønsket å visualisere dataene som finnes på Linkedin-kontoen din, vil jeg vise hvordan du kan laste ned dataene dine fra Linkedin og bruke Python Notebook til å lage forskjellig visualisering av LinkedIn-dataene dine for å få en dypere forståelse av tilkoblingene og kontaktene dine.

Diagram over nettverk

En flott måte å visualisere tilkoblingene dine på er med et nettverksdiagram, med deg i midtnoden kan du visualisere selskapene og tittelen på tilkoblingene dine, det er mange andre måter du kan bruke LinkedIn-dataene dine til å visualisere. Et annet eksempel vil være å se de sosiale forbindelsene mellom deg og forbindelsene dine.

Trekart

Du kan bruke trekart til å vise hierarkiske data ved hjelp av nestede figurer, vanligvis rektangler. Her er et eksempel på et trekart med Linkedin-data for å vise tilkoblingstittelen og i hvilket firma. Du kan bruke dataene til å visualisere trekart på mange måter.

Python bærbar PC

For at du skal kunne gjøre dette på egen hånd, har jeg lagt Python-koden i en Python-notatbok slik at du kan prøve dette på egen hånd. Her er den vakre grunnleggende Python-koden for Linkedin-data.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *