Plastic filled whale Tromso Norway

Jeg hadde en tur med GitHub Copilot

Jeg var veldig spent i forrige uke da jeg endelig fikk tilgang til GitHub Copilot, jeg hadde registrert meg for det for mange måneder siden og var på venteliste. Jeg tror for mange utviklere er interessert i å lære hva en AI-løsning kan gjøre for dem og å komme med kodeforslag.

Jeg har brukt GitHub Copilot med Visual Studio 2022, ved hjelp av Copilot i Visual Studio er rett frem du signerer til Copilot fra Visual Studio miljøet, og når du begynner å skrive eller redigere kode, Copilot løsning begynne å komme med forslag som du skriver, foreslår koden Copilot tror at du kanskje ønsker. Den kan foreslå hele linjer eller hele funksjoner basert på konteksten til den skriftlige koden.

Forslag til PHP-kodeigniter

Komme i gang

For å komme i gang må du registrere deg for ventelisten for å få tilgang til GitHub Copilot før du installerer Visual Studio 2022-utvidelsen.

Når du har mottatt en e-post fra GitHub som bekrefter at du har tilgang, går du til Utvidelser i Visual Studio 2022 > Administrer utvidelser og søk etter GitHub Copilot.

Trykk last ned, og lukk Visual Studio når du blir bedt om det. Du vil nå bli bedt om å installere GitHub Copilot-utvidelsen. Velg Endre for å starte installasjonen.

Når den er fullført, åpner du Visual Studio 2022 på nytt. Du vil da bli bedt om å autorisere Visual Studio med GitHub Copilot-tjenesten.

Dette vil dukke opp et nettleservindu. Trykk Ctrl-V for å lime inn autorisasjonskoden, trykk Fortsett og autoriser deretter GitHub Copilot Plugin.

Bruke GitHub Copilot

Mens du skriver, vil GitHub Copilot automatisk foreslå koden som den tror du kanskje vil ha. Du kan trykke på tab-tasten for å godta, eller du kan ganske enkelt fortsette å skrive for å ignorere, og GitHub Copilot vil komme med flere forslag basert på hva den tror du gjør. Du kan trykke ESC for å fjerne et forslag fullstendig hvis det kommer i veien for deg.

PHP, funksjon Codeigniter

Mens GitHub Copilot alltid vil vise sin beste anbefaling, kan du bruke Ctrl + Alt +] og Ctrl + Alt +[ for å navigere i alternativene fra de mange forslagene den vil ha generert.

Du kan når som helst justere innstillingene for GitHub Copilot ved å klikke på GitHub Copilot-ikonet nederst i redigeringsvinduet. Det lar deg kontrollere når utvidelsen er aktivert, inkludert muligheten til å aktivere eller deaktivere den for bestemte løsninger og programmeringsspråk.

Pakk det inn

Jeg har prøvd Copilot med PHP, CSS, TypeScript, Ionic og Python, det gir meg alltid forslag, jeg synes det er veldig enkelt å bruke, og det er nyttig i programmeringen jeg gjør for ulike prosjekter. Det jeg forstår om hvordan det fungerer, er at GitHub-folk har brukt de offentlige open source-prosjektene på GitHub og matet koden fra disse offentlige Github-repositoriene til en AI som blir opplært overtid som deretter tilbyr forslagene mens vi jobber i Visual Studio, det er mer komplekst enn jeg har gjort det til å være, det er fortsatt et veldig nyttig verktøy for oss alle programmerere.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *