River view of Seine

#visualizing: Een netwerkkaart van je connectie op Linkedin

Als u de gegevens op uw Linkedin-account wilt visualiseren, zal ik manieren laten zien hoe u uw gegevens van Linkedin kunt downloaden en Python Notebook kunt gebruiken om verschillende visualisaties van uw LinkedIn-gegevens te maken om een dieper inzicht te krijgen in uw connecties en contacten.

Netwerk Graph

Een geweldige manier om uw verbindingen te visualiseren is met een netwerkgrafiek, met u in het middelste knooppunt kunt u de bedrijven en de titel van uw verbindingen visualiseren, er zijn veel andere manieren waarop u uw LinkedIn-gegevens kunt gebruiken om te visualiseren. Een ander voorbeeld zou zijn om de sociale verbindingen tussen jou en je connecties te zien.

Treeplan

U kunt treemapping gebruiken om hiërarchische gegevens weer te geven met behulp van geneste figuren, meestal rechthoeken. Hier is een voorbeeld van een treemap met Linkedin-gegevens om de titel van de connecties en in welk bedrijf weer te geven. Er zijn veel manieren waarop u de gegevens kunt gebruiken om een boomstructuurvisualisatie te maken.

Python Notitieblok

Om dit zelf te kunnen doen, heb ik de Python-code in een Python-notitieblok gestopt, zodat je dit zelf kunt proberen. Hier is de prachtige basis Python-code voor Linkedin-gegevens.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *