Plastic filled whale Tromso Norway

Jeg havde en tur med GitHub Copilot

Jeg var meget begejstret i sidste uge, da jeg endelig fik adgang til GitHub Copilot, jeg havde tilmeldt mig det for mange måneder siden og var på venteliste. Jeg tror, at mange udviklere er interesserede i at lære, hvad en AI-løsning kan gøre for dem og at komme med kodeforslag.

Jeg har brugt GitHub Copilot med Visual Studio 2022, ved hjælp af Copilot i Visual Studio er det ligetil, at du logger på Copilot fra dit Visual Studio-miljø, og når du begynder at skrive eller redigere kode, begynder Copilot-løsningen at komme med forslag, mens du skriver, hvilket antyder den kode, Copilot mener, at du måske vil have. Det kan foreslå hele linjer eller hele funktioner baseret på konteksten af den skrevne kode.

PHP Codeigniter Forslag

Introduktion

For at komme i gang skal du tilmelde dig ventelisten for at få adgang til GitHub Copilot , før du installerer Visual Studio 2022-udvidelsen.

Når du har modtaget en e-mail fra GitHub, der bekræfter, at du har adgang, skal du i Visual Studio 2022 gå til Udvidelser > Administrer udvidelser og søge efter GitHub Copilot.

Tryk på download, og luk Visual Studio, når du bliver bedt om det. Du bliver nu bedt om at installere GitHub Copilot-udvidelsen. Vælg Rediger for at starte installationen.

Når det er fuldført, skal du genåbne Visual Studio 2022. Du bliver derefter bedt om at godkende Visual Studio med GitHub Copilot-tjenesten.

Dette vises et browservindue. Tryk på Ctrl-V for at indsætte godkendelseskoden, tryk på Fortsæt og derefter Godkend GitHub Copilot Plugin.

Brug af GitHub Copilot

Når du skriver, foreslår GitHub Copilot automatisk den kode, som den tror, du måske vil have. Du kan trykke på tabulatortasten for at acceptere, eller du kan blot fortsætte med at skrive for at ignorere, og GitHub Copilot vil komme med flere forslag baseret på, hvad den tror, du laver. Du kan trykke på Esc for at rydde et forslag helt, hvis det kommer i vejen for dig.

PHP-funktion Codeigniter

Mens GitHub Copilot altid viser sin bedste anbefaling, kan du bruge Ctrl + Alt +] og Ctrl + Alt +[ til at navigere i alternativerne fra de flere forslag, den vil have genereret.

Du kan til enhver tid justere indstillingerne for GitHub Copilot ved at klikke på GitHub Copilot-ikonet nederst i dit redigeringsvindue. Det giver dig mulighed for at kontrollere, hvornår udvidelsen er aktiveret, herunder muligheden for at aktivere eller deaktivere den for bestemte løsninger og programmeringssprog.

Pak det ind

Jeg har prøvet Copilot med PHP, CSS, TypeScript, Ionic og Python, det giver mig altid forslag, jeg finder det meget nemt at bruge, og det er nyttigt i den programmering, jeg laver til forskellige projekter. Hvad jeg forstår på, hvordan det fungerer, er, at GitHub-folk har brugt de offentlige open source-projekter på GitHub og fodrer koden fra disse offentlige Github-lagre til en AI, der trænes overarbejde, der derefter tilbyder forslagene, mens vi arbejder i Visual Studio, det er mere komplekst, end jeg har gjort det til at være, det er stadig et meget nyttigt værktøj for alle os programmører.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *